Lumea filmului este in doliu! Actrita a murit la doar 30 de ani, dupa ce un medic i-a pus un diagnostic gresit

/ / Modificat: 2024-03-14
Lumea filmului este in doliu! Actrita a murit la doar 30 de ani, dupa ce un medic i-a pus un diagnostic gresit

 

O actrita din Marea Britanie a murit la doar 30 de ani, din cauza unui cheag de sange. Aceasta a mers de doua ori la medic cu dificultati de respiratie si dureri de gambe, insa a fost diagnosticata gresit, cu o entorsa, COVID prelungit si anxietate.

La doar cateva saptamani dupa ce a implinit 30 de ani, Emily Chesterton - care era din Manchester, dar s-a mutat la Londra pentru a urma o cariera in actorie - a sunat la cabinetul medicului ei pentru a face o programare. Ea se plangea de dureri la gamba, care devenise destul de rigida la atingere.

La prima vizita, i s-a administrat paracetamol, pentru durerea de gamba. Cu toate acestea, simptomele s-au agravat, iar mama lui Emily, Marion Chesterton, a declarat pentru BBC: "Ramanea fara suflare, era ametita si avea dificultati in a merge".

Marion a spus ca Emily a mers ulterior la o a doua programare si un asistent medical a diagnosticat-o cu "o entorsa, Covid prelungit si anxietate". Cu toate acestea, ea a spus ca gamba fiicei sale nu a fost niciodata examinata in timpul consultatiei. Ulterior, s-a descoperit ca durerea lui Emily era cauzata de cheag de sange la piciorul stang, ceea ce a dus la moartea ei din cauza unei embolii pulmonare - o afectiune grava in care una sau mai multe artere au fost blocate de un cheag de sange. In timpul ambelor vizite, Emily ar fi fost consultata si ingrijita doar de un asistent medical, potrivit spuselor tatalui sau.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Actrite, actori, cantareti Tragedie

Articole recomandate

Citeste si despre