I s-a spus ca va avea un copil cu malformatii, dar nu a renuntat la sarcina. Ce s-a intamplat dupa nastere

/ / Modificat: 2018-11-20
I s-a spus ca va avea un copil cu malformatii, dar nu a renuntat la sarcina. Ce s-a intamplat dupa nastere

O femeie si sotul sau au trait cosmarul vietii lor. Acestia urmau sa devina parinti si la una dintre ecografii au aflat ca baietelul lor se va naste cu mai multe malformatii. Medicul le-a spus ca manutele lui nu se dezvolta, iar toate organele interne erau marite.

In aceste conditii, recomandarea doctorului a fost sa renunte la sarcina.

"Intelegeti ca aceasta este o cruce, pe care va trebui sa o duceti toata viata?! Un copil invalid! Veti fi aratati cu degetul! Veti munci doar pentru medicamente si va veti ruga ca el sa moara mai repede!”, au fost cuvintele medicului, potrivit Realitatea.net.

Olesia a refuzat sa faca avort si a mers inainte cu sarcina, iar lunile de asteptare treceau din ce in ce mai greu. Ei, insa, s-au pregatit pentru venirea pe lume a copilului asa cum face orice cuplu. A transformat dormitorul in camera copilului, iar tatal, Eugen, a confectionat patutul.

Intr-o noapte de decembrie a sosit si momentul mult asteptat. Dupa trei ore petrecute in sala de nasteri, mamica a primit pe piept o fetita, care dupa mai multe investigatii a reiesit ca este absolut sanatoasa.

Cea care avea, de fapt, probleme, era proaspata mamica. I s-a descoperit un fibrom uterin urias. De fapt, medicii asta vazusera pe ecran, la ecografie. Olesia a fost operata imediat, dar, din pacate, a fost necesara indepartarea tuturor organelor feminine.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Nastere Ecografie fetala Fibrom uterin

Articole recomandate

Citeste si despre