Gestul dureros la care a apelat o copila pentru a avea buze mai mari. Ce lectie i-a dat mama sa

/ / Modificat: 2019-09-19
Gestul dureros la care a apelat o copila pentru a avea buze mai mari. Ce lectie i-a dat mama sa

O adolescenta in varsta de 12 ani a vrut sa fie in trend si sa aiba buze voluptoase si a incercat sa procedeze la fel ca in provocarea lansata de idolul ei, Kylie Jenner.

Pentru a avea buze mai mari, Lily a folosit un pahar, metoda devenita virala, dar destul de periculoasa. Copila a absorbit aerul pret de cateva momente, insa rezultatul a fost unul dezastruos. Fata a inceput sa planga de durere, iar buzele i s-au invinetit dupa trauma suferita, scrie Daily Mail.

Mama i-a dat o lectie

Mama ei, Danni Greenland, a filmat intreg momentul si s-a distrat pe seama fiicei sale. Din pricina durerii, fetita abia mai putea sa vorbeasca cu mama ei. Femeia sustine ca efectul a durat doua zile si ca a fortat-o pe copila sa mearga asa la scoala. Ea spera ca Lily si-a invatat lectia si atunci cand va ajunge la majorat, nu va mai dori sa isi mareasca buzele.

buze3

"Mie mi se parea ca seamana cu Pete Burns, sincer. N-am vazut astfel de buze niciodata in realitate. Arata de parca si-ar fi pus acid hialuronic la un medic prost. Sper ca asta sa o faca sa se gandeasca mai bine si sa nu isi mareasca buzele atunci cand va creste," a spus Danni Greenland, potrivit Daily Mail.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Adolescenta

Articole recomandate

Citeste si despre