Gest impresionant facut de un roman pentru o ucraineancă, mama a patru copii

/ / Modificat: 2022-03-21
Gest impresionant facut de un roman pentru o ucraineancă, mama a patru copii

Gestul unui roman a devenit viral dupa ce o tanara mama ucraineana a postat pe pagina sa de socializare un episod care a impresionant-o profund. Mama a patru copii, o ucraineanca a avut parte de o surpriza emotionanta intr-o benzinarie din Moeciu. Un roman in varsta de 60 de ani a venit la ea in timp ce alimenta si i-a oferit 200 de lei. 

După ce a văzut numărul de înmatriculare al mașinii și și-a dat seama că femeia a venit din Ucraina, bărbatul s-a dus la ea și i-a oferit suma de bani. „Slavă Ucrainei”, i-a spus el.

„Acești bani mi-au fost oferiți de un bărbat de 60-65 de ani, într-o benzinărie, când am ieșit la mașină după ce am plătit pentru un plin de mașină. Și-a șters parbrizul și m-a întrebat: Ucraina? (în limba română)

Am răspuns: Ucraina.

Probabil că mă aștepta când a văzut plăcuțele de înmatriculare ucrainene. Și-a deschis portofelul și mi-a dat 100 de lei.

Și el a spus: Slavă Ucrainei!

Am început să plâng. Am refuzat să iau bani, pentru că avea o mașină veche. Dar și-a deschis portofelul și mi-a mai dat 100 de lei!

A spus că am nevoie de ei! „Glorie Ucrainei!”

M-am înecat cu lacrimi. Până la urmă, nici nu știa că încă patru copii mă așteptau acasă. Și bine că nu i-am spus, altfel și-ar fi golit portofelul. Am vrut să-l îmbrățișez, dar nu m-a lăsat.

Dacă dintr-o dată, cândva într-un fel acest bărbat îmi citește postarea – să știi că ai ajutat-o ​​pe mama a patru copii. M-am urcat în tăcere în mașină, mi-am șters lacrimile, ca să pot pleca și nu înțelegeam! Cum așa?!! Lumea întreagă ne susține, ne ajută! Ne oferă gratuit locuință, mâncare, haine, bani! Iar vecinii ruși ne omoară!

Deci asta vreau sa spun! Mulțumiri!!!! Mulțumesc tuturor! Cine m-a adăpostit cu copii! Cine ne ajută în toate! Prietenilor care trimit bani ca să avem de ce să trăim! Tovarăși! Războiul îmi arată multe. Războiul deschide multe lucruri! Mulțumește-i pentru experiență. Dar te rog stai departe de noi. Nu meritam. Întoarce-te de unde ai venit!”, a scris femeia, pe Facebook.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre