Gabriela Firea, anunt de ultima ora pentru viitoarele mamici

/ / Modificat: 2020-04-13
Gabriela Firea, anunt de ultima ora pentru viitoarele mamici

Primarul Capitalei, Gabriela Firea le-a transmis un mesaj viitoarelor mamici din Bucuresti. Edilul spune ca atat managerii cat si cadrele medicale s-au pregatit foarte bine pentru aceasta perioada.

"Ma aflu la maternitatea Panait Sarbu, una dintre cele mai cunoscute, respectate si apreciate maternitati. Se nasc anual aproape 3 mii de bebelusi, toti sanatosi si bine ingrijiti. De ce am vrut sa ma aflu azi intr-o maternitate? Motivul este clar.

In contextul pandemiei, sunt multe mamici ingrijorate ca se vor infecta la maternitate, fie de la cadre medicale, fie de la pacienti," a spus primarul Capitalei, potrivit Romania Tv.

S-au luat toate masurile de protectie

Gabriela Firea a precizat ca managerii si cadrele medicale s-au pregatit foarte bine pentru aceasta perioada si au luat toate masurile pentru protectia viitoarelor mamici, a bebelusilor si a personalului medical.

"Lunea trecuta (n.r. 6 aprilie) la maternitatea Panait Sarbu s-au nascut 300 de bebelusi. Tot aici exista posibilitatea sa fie preluate si cazuri dificile, prematuri," a adaugat Gabriela Firea. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Gabriela firea Primar capitala Viitoare mamici Bucuresti

Articole recomandate

Citeste si despre