Fiul Gabrielei Prisacariu, probleme de sanatate. Ce a patit micutul Luca Tiago

/ / Modificat: 2022-04-07
Fiul Gabrielei Prisacariu, probleme de sanatate. Ce a patit micutul Luca Tiago

Gabriela si Dani Otil trec din nou prin momente dificile cu fiul lor. Micutul Tiago a racit si nu se simte bine deloc. De asemenea, Gabriela se simte si ea rau, avand simptome de raceala. 

Cei doi se tratează acasă, după ce, în prealabil, soția lui Dani Oțil a luat legătura cu medicul de familie și cu medicul pediatru.

„(…) A, da. Am răcit foarte tare. Mai întâi a făcut bebe muci, apoi am făcut și eu muci. După a făcut iar el, suntem praf. Avem niște nopți grozave. Am nevoie de foarte multă cafea.”, a povestit Gabriela Prisăcariu pe contul său de Instagram.

Ce avere vrea sa ii lase Dani fiului sau 

Deși deține un restaurant renumit din Capitală și are o carieră de succes în televiziune, prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani nu are de gând să-l lase pe fiul său, Luca Tiago, să beneficieze de aceste lucruri

„Eu nu o să-i dau nimic lu' ăla micu, m-am și gândit. O să-i zic că vreau să-i las educația și șansa să-și tăbăcească pielea singur, că eu am venit cu dou plase și un sărac la București”, a spus Dani Oțil, cu ton umoristic.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre