Fetita de 5 ani disparuta in Buzau a fost gasita. Din pacatele, vestile nu sunt deloc bune

/ / Modificat: 2021-07-03
Fetita de 5 ani disparuta in Buzau a fost gasita. Din pacatele, vestile nu sunt deloc bune

Vesti triste si detalii cutremuratoare. Fetita de 5 ani care a disparut in urma cu doua zile din curtea case a fost gasita fara suflare in apele raului Buzau, in aval de judetul Braila. 

„Cadavrul recuperat din albia râului Buzău, în judeţul Brăila, a fost identificat ca aparţinând minorei de 5 ani şi 7 luni, din Găvăneşti, a cărei dispariţie a fost semnalată de părinţii acesteia în seara de 01 iulie a.c.”, spun oficialii de la IPJ Buzău.

După două zile de căutări, pare să se confirme scenariul cel mai negru în cazul fetiței de 5 ani din Buzău. Polițiștii spun că au găsit un cadavru care corespunde descrierii pe cursul râului, tocmai în județul Brăila.

„În cadrul activităților de căutare din cursul acestei zile, în urma survolarii spațiului aerian, a fost observata în apele râului Buzău, în județul Brăila, silueta unui cadavru.  Cu intervenția specifica a echipajelor Inspectoratulului pentru Situații de Urgență, urmează a se extrage cadavrul din apa și ulterior se va proceda la identificarea acestuia”, au declarat cei de la IPJ Buzău.

Articole recomandate

Citeste si despre