Familia Alexandrei va cere expertiza internationala a ramasitelor gasite in curtea lui Gheorghe Dinca

/ / Modificat: 2019-08-03
Familia Alexandrei va cere expertiza internationala a ramasitelor gasite in curtea lui Gheorghe Dinca

Unchiul Alexandrei Macesanu, Alexandru Cumpanasu, a declarat ca familia adolescentei ucise de Gheorghe Dinca va cere o expertiza internationala a ramasitelor gasite in curtea criminalului din Caracal.

In opinia sa, ”avem de a face cu o caracatita cu multi golani care au nevoie de un tap ispasitor si oprirea discutiei despre acest sistem bolnav in care oamenii simpli nu au nicio sansa la viata”.

”Informarea ministerului justitiei catre familia mea nu ma face sa cred deloc ca Alexandra a fost arsa acolo si toate balivernele despre aceasta situatie. Voi ruga pe varul meu sa facem o expertiza internationala a ramasitelor din acel "butoi”. Nu pot contesta rational rezultatul IML pâna la proba contrara dar nu cred nimic din povestea construita in jur. Asteptam si hârtiile de la IML sa vedem la ce se refera exact analiza”, scrie Cumpanasu pe Facebook.

Bijuteriile fetei, netopite

El argumenteaza ca inelul si lantisorul de argint ale fetei au fost gasite netopite tot in acel recipient si arse in acelasi timp la o temperatura uriasa, iar când varul sau le-a identificat acestea erau doar "afumate" dar intregi.

”Aici avem de a face cu o caracatita cu multi golani care au nevoie de un tap ispasitor si oprirea discutiei despre acest sistem bolnav in care oamenii simpli nu au nici o sansa la viata. Pâna vom avea contraexpertiza internationala sunt obligat sa accept testul IML dar NU si povestea de 2 lei servita despre criminal, arderea trupului, etc”, considera unchiul adolescentei.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Crima caracal Alexandra caracal

Articole recomandate

Citeste si despre