Este incredibil. Ce si-a dorit un copil de 8 ani sa-i dea mama la pachet. Aceasta s-a conformat imediat!

/ / Modificat: 2021-10-01
Este incredibil. Ce si-a dorit un copil de 8 ani sa-i dea mama la pachet. Aceasta s-a conformat imediat!

Un copil in varsta de doar opt ani a avut o cerere mai putin obisnuita pentru masa de pranz de la scoala. Acesta i-a cerut mamei sale sa-i pregateasca un pachet special, un fel de mancare pe care multi copii nici macar acasa nu il consuma.

Mama acestuia s-a conformat imediat si i-a pregatit copilului pranzul special pe care l-a cerut. Colegii acestuia au ramas uimiti cand au vazut ce delicatesa are in caserola.

Copilul si-a dorit un aliment de lux. Acesta i-a cerut mamei un “platou consistent cu homar”. Pe langa homar, a mai dorit afine, merisoare si nuci. 

Mama acestuia s-a conformat si i-a facut o salata speciala. A pus un amestec de salata, merisoare uscate (cranberryes), afine, branza feta, nuci pecan si homar. Pe langa aceasta salata speciala, copilul a mai servit la pranz piersica alba si portocala, dar si batoane de Kit-Kat.

Tatal baiatului a fotografiat totul si a urcat imaginea pe un grup de parinti de pe Facebook.

“Buna, din nou! Sotia mea a pregatit masa pentru fiul nostru. A cerut homar. Dupa ce am facut aceasta fotografie a indepartat coada homarului, ramanand doar carnea, care se poate servi rece”, a scris barbatul pe Facebook.

Mesajele au inceput sa curga imediat. Unele erau de lauda, altele mai critice, dar altele au fost amuzante.

”Dumnezeule mare! Vreau sa-mi dea si mie parintii bogati homar la praz”, a spus o mamica.

O alta mamica a scris: “Si fiica mea a avut acelasi lucru la pranz, saptamana trecuta, dar a avut briose in loc de Kit-Kat si in loc de homar, sandvis cu unt de arahide si gem”.

Era de asteptat ca astfel de reactii sa apara, mai ales ca majoritatea scolarilor au la pachet fructe, biscuiti si/sau sandvici-uri. Iar unii copii, ai caror parinti considera ca este in regula, mai primesc si cate o ciocolata sau altceva dulce.

Multi dintre copiii nu au mancat niciodata homar. Prin urmare, nu este de mirare ca au fost uimiti sa vada ce are colegul lor la pachet.

Surse foto: pexels.comfacebook.com

Articole recomandate

Citeste si despre