Educatoare de gradinita, prinsa facand videochat. Parintii sunt revoltati si nu mai au incredere sa-si duca copiii la gradinita

/ / Modificat: 2023-09-17
Educatoare de gradinita, prinsa facand videochat. Parintii sunt revoltati si nu mai au incredere sa-si duca copiii la gradinita

Scandal de proportii la o gradinita privata din Iasi. Una dintre educatoare, o tanara aflata la inceput de drum in cariera in invatamant, a fost prinsa facand videochat. Imediat conducerea a luat o decizie!

Noul an scolar nu a inceput deloc asa cum trebuie intr-o gradinita privata din Iasi. Madalina Cioclu, o tanara aflata la inceput de drum in cariera in invatamant, a fost prinsa ca practica servicii ca model de videochat in timpul liber. Parintii copiilor inscrisi la gradinita respectiva sunt socati si revoltati. Imediat au cerut conducerii sa ia masuri.

„Am aflat ca educatoarea de la aceasta gradinita privata face videochat. Nu stiu cat de moral si normal este acest lucru. Cel putin, mie mi se pare imoral ca o doamna, care educa copiii si care are grija de ei, sa practice asa ceva, desi o face noaptea, in timpul sau liber. Eu nu as putea sa-mi mai duc copilul linistit la gradinita in aceste conditii”, a povestit un parinte.

Directorul gradinitei a luat imediat masuri. Astfel, colaborarea Madalinei la gradinita privata din Iasi s-a incheiat.

„Noi nu mai colaboram cu ea. Recent, am vazut si noi pozele si nu mai colaboram. E adevarat ca face ce vrea in timpul ei liber, dar nu este compatibila cu activitatea de educator”, a declarat Alexandra Anghel, directorul unitatii de invatamant.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Gradinita copii Educatoare

Articole recomandate

Citeste si despre