Durerea unei bunici. Nepoata ei a disparut in urma cu 14 ani, iar dosarul a fost clasat. "O astept zi de zi"

/ / Modificat: 2019-08-09
Durerea unei bunici. Nepoata ei a disparut in urma cu 14 ani, iar dosarul a fost clasat.

Tragedia din Caracal a deschis "Cutia Pandorei". Sute de copii dispar in Romania in fiecare an, iar pe unii nu-i mai cauta nimeni.

Povestea dureroasa a unei bunici care isi asteapta nepoata dupa 14 ani de la disparitie este relevanta. A plecat la magazin si nu s-a mai intors nici pana astazi.

Foto: Digi24

"Astept zi de zi. Cand vad o masina straina, daca vine, la televizor daca apare... Vad ca se cauta copii si la 26 de ani... Poate o sa ma caute ea. Ce sa mai zic altceva!? Si cred ca Dumnezeu nu doarme... Nici nu se linisteste, nici nu intarzie. Va face dreptate.. Asa zic eu..," spune cu durere in glas Ileana Tonoaie, bunica Andreei, pentru Digi24.

Andreea a disparut in 2005, cu doar cateva zile inainte de Craciun, pe drumul dintre casa din Miercurea Ciuc si magazin.

"Atunci politia din Miercurea Ciuc, cu sarbatorile, nu a cautat-o cum cauta acuma.. Mai mult ca sa ia declaratie in politie... si de aici am fost dusa acolo sa dau declaratie... La toti procurorii am fost la parchet. Ce s-a ales? Nimic... Au zis ca poate a disparut ca avea un milion fata la ea. Poate ca fata a plecat si cheltuie milionul si vine inapoi de parca fata nu avea bani si destule in casa. Iluzii d-astea", mai povesteste bunica.

Un politist principalul suspect. Dosarul a fost clasat

Principalul suspect in acest caz a fost un politist din Harghita, care a avut o relatie cu mama fetei. Dupa ce femeia s-a casatorit, a continuat s-o urmareasca. Barbatul s-a intalnit cu Andreea pe strada in seara disparitiei, dar a recunoscut acest lucru abia opt luni mai tarziu. Pentru ca nu i s-a putut dovedi implicarea in disparitia copilei, procurorii au clasat dosarul.

"Nu mai stim nimic de ea. Parca a zburat in cer, niciun semn de viata. Ce o facut cu ea, nu stim.. O fi in viata undeva, o fi sechestrata, o fi moarta.. De s-ar descoperi sa stiu una si buna. Dar nu mai am nicio speranta in aistea (nr. autoritati) ca ma ajuta. Nu stiu, nu stiu.... M-am hranit din minciuni," spune bunica.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Disparitie copii

Articole recomandate

Citeste si despre