Doua femei au pretins fetita abandonata in scara unui bloc din Ramnicu Valcea

/ / Modificat: 2021-02-24
Doua femei au pretins fetita abandonata in scara unui bloc din Ramnicu Valcea

Politistii care cerceteaza cazul fetitei abandonate intr-o scara de bloc din Ramnicu Valcea au fost intr-o adevarata dilema. 

Pe data 15 februarie, la Politie s-au prezentat doua femei care pretindeau fetita nou-nascuta. Pentru a se lamuri, anchetatorii au cerut test ADN. In final, doar una dintre femei a fost cercetata in continuare dupa ce la controlul ginecologic s-a constatat ca a nascut recent. De asemenea, pentru ea au fost luate si probe de ADN. 

In urma investigatiilor, oamenii legi au reusit sa afle de ce femeia a nascut in masina, cum a decurs nasterea si de ce au  existat neconcordante intre data de nastere presupusa de medici si cea pe care a declarat-o femeia, 11 februarie. 

Cum a decurs nasterea 

Fosta profesoara sustine ca a nascut in masina parcata in fata blocului in care locuia, noaptea. A tras de cordon pana a scos placenta, apoi a plecat in casa dupa foarfeca, ca sa taie cordonul ombilical, iar bebelusul l-a lasat in masina. Nasterea a fost rapida, fara dureri prea mari sau leziuni – acest fapt fiind confirmat si de medici. 

„Nu era rupta, cum se intampla in cazul nasterilor naturale cu probleme sau a nou-nascutilor cu greutate mare, desi, chiar si in cazul ei, copilul era destul de bine dezvoltat, a avut aproape 3 kilograme”, au declarat specialistii.

Si-a abandonat copila in aceeasi zi in care a nascut-o, la aproximativ 20 de ore distanta. Medicii au afirmat insa cand au primit copila ca are in jur de 5 zile de la nastere.

Fiind la a treia nastere nu s-a panicat: si-a intins scaunele, a aranjat paturile, s-a dezbracat, si a dat drumul la motor ca sa faca un pic de caldura. Apoi a pierdut notiunea timpului, dar crede ca a nascut dupa miezul noptii, noteaza adevarul.ro

Fosta profesoara are multe goluri de memorie, dar isi aminteste ca din parcarea blocului in care locuieste a plecat cu masina in directia opusa a orasului. A parcat in apropierea unui bloc marginas, cu fata spre casa scarii. I-a dat micutei sa suga, a schimbat-o de scutecele din carpe si apoi a abandonat-o.

Sotul, un barbat violent 

Mama micutei este fosta profesoara, are 35 de ani si mai are acasa doi copii. Femeia a povestit anchetatorilor ca si-a abandonat fetita pentru ca sotul sau este violent si nu isi mai dorea copii. Parintii femeii au marturisit ca au banuit la un moment dat ca aceasta ar fi insarcinata, insa au fost contrazisi de fiica lor in permanenta. Sotul femeii a declarat ca nu isi mai dorea copii deoarece nu se descurcau bine cu banii. In plus, el a lasat sa se inteleaga ca fetita nu ar fi copilul sau, pe motiv ca intretinea cu sotia relatii intime protejate. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre