Doi copii si un barbat, loviti de o masina intr-un complex rezidential. Explicatie socanta pentru accident

/ / Modificat: 2020-06-23
Doi copii si un barbat, loviti de o masina intr-un complex rezidential. Explicatie socanta pentru accident

Accident socant intr-un complex rezidential din Bucuresti. Un sofer a dat cu masina peste un barbat si doi copii, chiar la iesirea din complex.

Soferul nu a vazut ca acestia traversau strada, a virat la stanga si a dat peste ei. Barbatul a reusit sa fereasca unul dintre copii, insa al doilea micut, in varsta de 4 ani, a fost prins sub rotile masinii, scrie observatornews.ro.

Explicatie socanta pentru cauza accidentului

La scurt timp dupa accident, pe grupul de Facebook al locatarilor din complex a aparut un mesaj care ofera o explicatie halucinanta despre o posibila cauza a incidentului. Se pare ca soferul s-ar fi grabit sa iasa din complex pentru a prinde bariera ridicata, pentru a evita sistemul de plata.

"Exista in complex oameni care ies cu masina in spatele altor masini, ca sa nu plateasca o taxa de cativa lei, pe care oricum ii folosim pentru investitii in complex.

Am incercat sa reducem acest fenomen prin montarea de limitatoare de viteza la iesire pe bariera din dreapta, insa si asa unii oameni insista sa faca acest gest stupid.

Astazi, din cauza ca nu a vrut sa plateasca o taxa de cativa lei si a incercat sa forteze iesirea la bariere, posesorul unei masini nu tocmai ieftine a dat peste un locatar si doi copii," spun locatarii.

Reactia politiei

"A avut loc un accident rutier in care conducatorul unui autoturism, pe fondul neasigurarii schimbarii directiei de mers, ar fi acrosat 3 pietoni. In urma evenimentului rutier a rezultat vatamarea corporala grava a unui barbat si a unui minor, acestia fiind transportati la unitatea medicala pentru acordarea de ingrijiri medicale.

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul, fiind negativ.

Cercetările sunt continuate de catre politistii rutieri din Popesti Leordeni, sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa."

Taguri Doi copii

Articole recomandate

Citeste si despre