Detalii incredibile ies la iveala despre cazul gemenilor care au cazut de la etajul 10 in Ploiesti

/ / Modificat: 2021-08-12
Detalii incredibile ies la iveala despre cazul gemenilor care au cazut de la etajul 10 in Ploiesti

Noi detalii ies la iveala despre tragedia care a avut loc miercuri seara in Ploiesti, cand doi copii in varsta de doi ani, gemeni, au cazut de la etajul 10 al blocului in care locuiau. 

Micutii erau singuri in camera in momentul in care s-a produs tragedia. Acestia s-ar fi urcat pe o masa si ar fi urcat pe geam, de unde au aluncat si au cazut in gol de la zeci de metri. In tot acest timp, mama copiilor era intr-o alta camera, impreuna cu celalat copil. Ea facea un live pe Facebook si asculta manele. 

In video-ul care a revoltat o tara intreaga, se aud chiar si sirenele ambulantelor, insa mama celor doi copii sta linistita si fumeaza in continuare. Filmarea se opreste insa brusc cand cineva bate cu putere in usa apartamentului. Conform Ambulantei Prahova, apelul a fost dat in jurul orelor 20:48. Daca se  calculeaza orele ce apar pe Live-ul incheiat dupa ce anumite persoane bat puternic in usa, cam aceasta ar fi ora. In prezent, femeia este internata la Psihiatrie, in stare de soc.

Amandoi copiii au decedat

Doi gemeni, un baiat si fata, in varsta de doi ani, au decedat miercuri seara, dupa ce au cazut de la etajul al zecelea al unui bloc situat pe Bulevardul Republicii din Ploiesti.

Din primele informatii acestia se aflau in dormitor, in timp ce mama facea curat intr-o alta camera a apartamentului. Impactul cu asfaltul a fost mortal pentru cei doi copii, in ciuda manevrelor de resuscitare incercate de catre medici. Astfel, parintii celor doi sunt acum in stare de soc. Conform ISU Prahova, tragedia a avut loc in jurul orei 20:30.

Taguri Stiri violente copii Accidente copii

Articole recomandate

Citeste si despre