Dana Budeanu: "Copiii mei au anticorpi, de unde? I-am verificat! Eu nu am si traim in aceeasi casa"

/ / Modificat: 2021-03-03
Dana Budeanu:

Dana Budeanu a declarat ca fiicele sale au anticorpi specifici infectiei cu SARS-CoV-2. Aceasta a marturisit ca le-a testat si a precizat ca fiicele sale nu au avut niciun simptom caracteristic COVID-19 si nimeni din familie nu a luat aceasta boala.

”Copiii mei au acesti anticorpi, de unde? I-am verificat! De unde, cand, cum? Eu sunt 100% ca foarte multi copii au. Eu nu am anticorpi si traim in aceeasi casa. Cum va explicati? Pentru ca acest virus nu are nicio treaba cu copiii. Se incearca sa se induca o minciuna.

Imi asum ceea ce spun: nu va lasati manipulati de dementa si de minciunile pe banda rulanta cum ca au aparut nu stiu ce tulpini care vezi Doamne ataca tinerii, etc. Ei pregatesc o vrajeala ca sa inchida iar scolile” a povestit Dana Budeanu, la Antena 3.

”A intrerupe procesul educational definitiv un an. Nu s-a facut scoala o zi. Peste un milion jumtate de copii nu au avut acces deloc la scoala online. Este o crima. Nu exista.

Cine plateste pentru asta? Oamenii nici macar nu fac apel la autoritati. In ce sa crezi? In cine? In Anisie? Copiii au fost tinuti degeaba in casa.

Nu a existat niciun studiu. Ca daca ar fi existat, ar fi tinut toate tarile. Sau nu ne mai luam dupa ei acum? Ca noi lumina luam de la UE.

Cine a decis inchiderea scolilor in Romania? Nu avem un nume. Exista un om care a zis asta. Care este peste prim-ministru. Cine hotaraste? Cine este peste prim-ministru? astia pregatesc o vrajeala ca sa inchida iar scolile” a adaugat Budeanu.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre