Cozi infernale in magazinele alimentare din Bulgaria. Oamenii s-au calcat in picioare ca sa cumpere ulei

/ / Modificat: 2022-03-13
Cozi infernale in magazinele alimentare din Bulgaria. Oamenii s-au calcat in picioare ca sa cumpere ulei

Cozi infernale au fost s-au produs zilele acestea in mai multe orase din Bulgaria. Oamenii s-au imbulzit in magazine pentru a cumpara ulei de floarea soarelui la reducere, speriati ca pretul acestui produs ar putea creste simtitor in urmatoarea perioada sau chiar ar putea sa dispara complet de pe rafturile magazinelor. 

Imaginile surprinse in magazine arata disperarea la care au ajuns oamenii si panica uriasa pe care o traiesc. Mai mult, un barbat a murit chiar in fata paletilor de ulei dintr-un centru comercial. Barbatul, in varsta de 77 de anim a decedat in timp ce astepta la rand in supermakert pentru a cumpara ulei la oferta, la 7.5 lei. 

"A murit în magazin. L-au împins și i s-a făcut rău. A fost o nebunie. Oamenii spun că a căzut, s-a învinețit și a murit", a povestit o femeie.

Situația este similară în mai multe orașe din Bulgaria, precum Sofia, Vidin, Vrața, Kardzali sau Haskovo. Nu se stie inca de la ce a pornit aceasta isterie in Bulgaria, mai ales ca uleiul de floarea soarelui se gaseste peste tot. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre