Copilul iubirii. S-a nascut cu o inima pe frunte si a uimit o lume intreaga

/ / Modificat: 2022-01-23
Copilul iubirii. S-a nascut cu o inima pe frunte si a uimit o lume intreaga

Un bebelus din Turcia fae senzatie pe internet. Micutul s-a nascut cu o inima pe frunte, semn despre care medicii spuneau ca va disparea odata cu varsta. Cu toate acestea, desi copilul a crescut, inima nu vrea sa dispara.

Inima are o culoare rosie si un contur aproape perfect. Desi la inceput parintii erau sceptici in a vorbi despre acest aspect, acum, dupa ce micutul a implinit 4 ani, acestia au devenit deschisi ai su decis sa impartaseasca aceasta minune cu intreaga lume.  

Cinar Engin s-a nascut in 2015, intr-un spital din Ankara. La nastere medicii si asistentele au ramas uimiti cand au vazut semnul in forma de inima. Asistentele chiar l-au poreclit pe micut “bebelusul iubirii”, dupa cum povestesc parintii.

Desi acest tip de semne dispar in general, in primul a de viata, inima de pe fruntea lui Cinar s-a incapatanat sa ramana pentru totdeauna.

Parintii copilului, care are acum 7 ani, povestesc ca in momentul in care au inceput sa-l plimbe in carucior, oamenii se inghesuiau sa-i faca poze. Nici nu este de mirare avand in vedere cat de adorabil era micutul. In plus, toata lumea il considera special.

"Este un dar de la Dumnezeu. Cand il scoatem afara, toti spun ca este minunat. Lumea ii zambeste si il primeste cu caldura", spun parintii.

Acum, cand micutul a crescut, parintii i-au facut propriul cont de Instagram, unde posteaza fotografii cu micutul.  

FOTO: instagram.com

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre