Copil de un an mort dupa ce s-a inecat cu o bomboana. Echipajul de pe Ambulanta, batut de familie

/ / Modificat: 2021-07-28
Copil de un an mort dupa ce s-a inecat cu o bomboana. Echipajul de pe Ambulanta, batut de familie

Scene socante in Bihor, unde o familie a trecut prin momente dramatice. Copilul lor in varsta de 1 an s-a inecat cu o bomboana si, din pacate, medicii ajunsi la fata locului nu au mai putut face nimic pentru micut.

Rudele si familia copilului, furioase ca micutul nu a fost salvat, au agresat echipajul de pe Ambulanta. Acum politistii fac cercetari si au un dosar penal pentru ultraj și distrugere.

Incidentul a avut loc sâmbătă seară, în comuna bihoreană Derna, unde un echipaj SMURD a fost alertat în cazul unui copilaș care s-a înecat cu o bomboană. Furioase că micuțul nu a putut fi salvat, rudele copilului și-a vărsat nervii pe echipajul SMURD, lovindu-l pe șofer și distrugând ambulanța.

„În data de 24 iulie, în jurul orei 20:45, în dispecerat a fost primit un apel prin 112, cu privire la un copil de un an care s-a înecat cu o bomboană în comuna Derna. La locul evenimentului a fost mobilizat echipajul de pompieri paramedici din cadrul Detașamentului de pompieri Marghita. La sosirea la adresa indicată, echipajul a fost agresat verbal și fizic iar ambulanța SMURD a fost vandalizată de către persoanele aparținătoare. Conducătorul ambulanței a suferit contuzii în zona capului și în zona abdomenului, iar ceilalți membri ai echipajului au fost agresați doar verbal”, a declarat maiorul ISU Crișana, Camelia Roșca, pentru Bihon.ro.

Copilul înecat cu bomboană nu a răspuns manevrelor de resuscitare

„În urma evaluării preliminare, copilul a fost preluat în stop cardio-respirator și transportat într-o altă localitate la întâlnire cu echipajul de Terapie Intensivă Mobilă al SMURD Oradea (fiind efectuate manevre de resuscitare pe mașină -n.r). Din nefericire, în pofida manevrelor de resuscitare efectuate, copilul a fost declarat decedat în jurul orei 22:20″, a mai precizat maiorul Roșca.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre