Copil de 5 ani, blocat de trei zile intr-o fantana dintr-un sat din Maroc

/ / Modificat: 2022-02-04
Copil de 5 ani, blocat de trei zile intr-o fantana dintr-un sat din Maroc

Misiune dificila pentru pompierii din Maroc, care incearca sa salveze un copil de 5 ani, care a ramas blocat intr-o fantana adanca de 32 de metri. 

Salvatorii se chinuie de trei zile sa il scoata pe micut si incearca sa faca sapaturi pentru a-l recupera pe baietel. Joi, pompierii au reusit sa coboare in fantana oxigen si apa si au primit si raspuns de la micut. El este inca in viata. Mama baiatului este disperata si se roaga ca salvatorii sa ii recupereze copilul in viata. 

„Mă rog și îl implor pe Dumnezeu să iasă din acea fântână viu și în siguranță”, a declarat mama lui Rayan, Wassima Kharchich, pentru televiziunea locală 2M. „Te rog, Doamne, alina durerea mea și a lui, în acea gaură de praf.”

Salvatorii au introdus in fantana o cameră CCTV pentru a-l monitoriza, potrivit agenției de știri oficiale MAP din Maroc. Ei folosesc sapa o groapa paralele cu fantana in incercarea de a ajunge la baiat. Pana acum au ajuns la 19 metri adancime. .

„Am reușit să comunic cu copilul și l-am întrebat dacă mă aude. A existat un răspuns. Am așteptat un minut și am văzut că a început să folosească oxigenul”, a declarat Imad Fahmy, voluntar al Semilunii Roșii.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre