Copii raniti dupa ce trenuletul electric cu care mergeau prin parc s-a rasturnat

/ / Modificat: 2022-08-10
Copii raniti dupa ce trenuletul electric cu care mergeau prin parc s-a rasturnat

Trei copii din Bistrita au fost raniti dupa ce trenuletul electric cu care circulau prin parc s-a rasturnat pe o alee. Incidentul a avut loc in Bistrita, in parcul Regele Mihai, care fusese recent modernizat.

Serviciul de Ambulata Bistrita-Nasaud a transmis ca, la inceputul saptamanii, trei fetite au ajuns de urgenta la spital, dupa ce trenuletul electric in care se aflau s-a rasturnat. Trenuletul care circula prin parcul Regele Mihai din oras fusese pus in functiune la finalul lunii iunie si a costat mai bine de 200.000 de lei, potrivit presei locale din Bistrita. Vehiculul nu ar fi trebuit sa circule cu o viteza mai mare de 5 km/h, iar politia a deschis o ancheta pentru a afla in ce imprejurari s-a produs incidentul.

In urma intamplarii nefericite, in care trei fetite au fost ranite si transportate de urgenta la spitalul de pediatrie din oras pentru investigatii, trenuletul electric va fi retras si nu va mai circula decat cand administratia locala se va asigura ca astfel de incidente nu se pot repeta, dupa cum a transmis primarul orasului, intr-o postare pe Facebook. Edilul a specificat ca una dintre fetite a avut o fractura la cot, dar ca nu a fost necesara spitalizarea pentru niciuna dintre cele trei copile care se aflau in trenulet la momentul respectiv.

Politia face verificari pentru a afla cum au fost ranite fetitele cu varste cuprinse intre 10 si 11 ani, iar oamenii legii au deschis un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

„In aceasta dupa-masa, politistii din cadrul Politiei municipiului Bistrita au intervenit in Parcul Municipal Regele Mihai I, unde a fost semnalata producerea unui eveniment. Din primele date, una dintre remorcile unui vehicul de agrement special destinat transportului de copii, condus de un tanar de 27 de ani, din Zagra, s-a rasturnat. In urma incidentului, trei pasageri minori, de 11 si respectiv 10 ani, au fost raniti, fiind ulterior transportati la spital. Politistii continua cercetarile in cadrul unui dosar penal intocmit cu privire la infractiunea de vatamare corporala din culpa, urmand sa stabileasca cauzele si imprejurarile producerii evenimentului”, a transmis Inspectoratul de Politie Judetean Bistrita-Nasaud.

Articole recomandate

Citeste si despre