Cea mai periculoasa materie de la scoala, care ar putea raspandi coronavirusul

/ / Modificat: 2020-09-07
Cea mai periculoasa materie de la scoala, care ar putea raspandi coronavirusul

Doctorul Alexandru Rafila a atras atentia asupra unei materii de la scoala, care ar putea fi periculoasa pentru elevi, in contextul pandemiei de coronavirus. 

Cantatul la orele de Muzica nu este recomandat în noul an școlar, spune Alexandru Rafila. El avertizeaza ca o astfel de activitate în spațiu închis favorizeaza transmiterea coronavirusului. 

Președintele Societații Romane de Microbiologie, Alexandru Rafila, a explicat ca se va recomanda evitarea cantatului în timpul orelor de muzica, de la școala. 

"Exista posibilitatea ca elevii din ultimele banci sa nu auda. Oricum, va fi un numar limita de elevi intr-o clasa aglomerata si lucrurile se vor reglementa. Aceasta activitate, cantatul, este una dintre cele mai riscante privind transmiterea bolii. Muzica probabil se va face fara sa cantam, cu notiuni teoretice, probabil si audio. Cantatul este total contraindicat, e o activitate care favorizeaza masura inalta de transmitere. Sa canti cu masca nu prea e posibil", a declarat Alexandru Rafila la Antena3.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre