Caz socant! O tanara a aflat ca este insarcinata cu 50 de minute inainte sa nasca

/ / Modificat: 2021-12-02
Caz socant! O tanara a aflat ca este insarcinata cu 50 de minute inainte sa nasca

Cazul unei tinere face inconjurul lumii, dupa ce a povestit experienta uluitoare pe care a avut-o pe retelele de socializare. Tanara sustine ca a aflat ca este insarcinata cu 50 de minute inainte sa nasca. Ea a povestit intreaga experienta traita pe retelele de socializare. Ea nu a banuit nicio clipa ca este gravida.

Mai mult, a avut un soc cand medicii i-au spus ca urmeaza sa aduca pe lume un copil. Tanara a fost uluita mai ales ca lua anticonceptionale si nu a prezentat niciun simptom pe parcursul sarcinii. 

O tânără a aflat că este însărcinată cu doar câteva momente înainte să nască. I s-a întâmplat unei tinere de la 20 de ani, care a povestit pe internet toată experienţa ei.

„Nu exista nicio şansă să rămân însărcinată pentru că luam anticoncepţionale. Tot eu – am aflat că sunt însărcinată cu 50 de minute înainte să nasc”, a povestit tânăra pe Tik Tok.

S-a trezit intr-o dimineata cu dureri puternice de stomac

Hannah a povestit că s-a trezit într-o dimineață cu dureri puternice de stomac și spate și a ajuns de urgență la spital cu suspiciune de apendicită. Până atunci, când avea dureri de burtă, credea că este… constipată, scrie The Sun.

„M-am trezit într-o dimineaţă cu o durere de stomac şi spate, credeam că sunt constipată. Tata m-a găsit apoi pe toaletă şi mama i-a zis să sune la salvare. Ne-au spus la telefon că ar putea fi apendicită și că o ambulanță este pe drum. Apoi au sunat înapoi şi au spus că nu sunt ambulanţe disponibile şi că tatăl meu trebuie să mă aducă la Urgenţe.”, a povestit Hannah.

„Am ajuns la spital şi au vrut să-mi ia sânge, dar mă durea prea mult ca să stau nemişcată pentru ca ei să introducă acul, două secunde mai târziu mi s-a rupt apa şi mi-au spus şocaţi că sunt în travaliu. Mi-au dus părinții într-o cameră să le spună că sunt pe cale să devină bunici. Apoi i-am cerut mamei să rămână cu mine şi tata a rămas în sala de aşteptare cu ceai şi biscuiţi, încercând să îl sune pe fratele meu. Au venit câteva moaşe din partea cealaltă a spitalului şi 50 de minute mai târziu am născut o fetiţă. Atunci mi-au spus că trebuie să fim transferați la alt spital în ambulanțe separate și că pot merge în mașina tatălui meu, chiar dacă de-abia născusem. Acum sunt o mamă singură şi am un copil sănătos de trei ani.”, a continuat tânăra.

Mai multe femei de pe Tik Tok au mărturisit ulterior că au avut experienţe similare.

Articole recomandate

Citeste si despre