Bebelus nascut in balon - una dintre cele mai rare nasteri din lume

/ / Modificat: 2019-02-14
Bebelus nascut in balon - una dintre cele mai rare nasteri din lume

Imagini uimitoare au devenit virale cu una dintre cele mai rare nasteri din lume. Este vorba despre un bebelus nascut in balon. Acest fenomen este extrem de rar si apare o data la 100.000 de nasteri, spun specialistii.

Bebelusul nascut in balon a venit pe lume in Brazilia si a fost botezat Noah. El s-a nascut cu sacul amniotic intact, printr-o operatie de cezariana.

bebe-balon

"Oamenii spun ca bebelusul meu semana cu un extraterestru. Am plans cand l-am vazut. L-am vazut cand a venit pe lume. Medicii au coborat paravanul si l-am privit. Am plans. A fost un sentiment pe care nu am cum sa il descriu.”

Fotograful care a imortalizat nasterea speciala spune ca imaginile au avut un impact major asupra vietii ei.

"Nimic din ce a vazut pana atunci nu s-a comparat cu Noah. Initial, am fost socata, credeam ca bebelusul are o problema, dar cand l-am vazut facand prima grimasa, mi-am dat seama ca totul este bine. A fost un amalgam de emotii."

bebe-balon1

"O asemenea nastere are loc atunci cand fatul este nascut fara a se separa sacul amniotic, cu alte cuvinte, bebelusul iese din pantecul mamei in casa in care s-a dezvoltat pe timpul sarcinii", a explicat medicul ginecolog Rafael Angelo Baggieri.

Noah, bebelusul nascut in balon este si acum internat in spital, medicii spunand ca cel mic este "obosit" dupa nastere, dar ca va fi externat in acest weekend.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Nastere

Articole recomandate

Citeste si despre