Bebelus de doua luni, mort dupa ce a fost lasat in masina in plina canicula

/ / Modificat: 2023-08-11
Bebelus de doua luni, mort dupa ce a fost lasat in masina in plina canicula

Neglijenta poate ucide si o tragedie petrecuta recent o demonstreaza inca o data.

Un bebelus in varsta de doar doua luni a murit dupa ce a fost lasat in masina intr-o zi caniculara, in Houston. Mama baietelului a fost retinuta si audiata de politisti, insa pe numele ei nu au fost formulate acuzatii oficiale.

Incidentul nefericit a avut loc in parcarea unui centru de boli psihice si dizabilitati din Houston. Femeia vizita o persoana draga si si-a luat cu ea si baietelul de doua luni, dar si celalalt copil, in varsta de 4 ani, , desi temperatura era foarte ridicata la acea ora a dupa amiezii. Copilul mai mare a mers cu mama in interiorul clinicii, iar la intoarcere l-au gasit pe bebelus inconstient. L-au scos rapid din masina si au sunat la ambulanta, insa paramedicii nu au putut face nimic pentru a-i salva viata.

Pentru moment nu se stie cat a stat copilul singur in masina, daca masina a ramas pornita, pe climatizare, daca geamurile erau sau nu deschise. Totodata, anchetatorii nu stiu daca femeia a lasat intentionat copilul in masina sau din greseala.

Luna trecuta, o tragedie similara a avut loc tot in Houston. Atunci, un copil de 6 ani a murit dupa ce a fost lasat intr-o masina intr-o zi torida.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Bebelus Masini copii

Articole recomandate

Citeste si despre