Avocatul familie Luizei: "Dinca este sfatuit de cineva. Urmareste inchiderea cazului cu 2 victime"

/ / Modificat: 2019-08-06
Avocatul familie Luizei:

Avocatul familei Luizei Melencu, Tonel Pop, fata rapita de Gheorghe Dinca in luna aprilie, crede ca cineva il invata pe suspect tertipuri juridice, pentru a pacali autoritatile sa inchida cazul celor 2 fete disparute, desi este posibil sa existe si alte victime.

In opinia avocatului exista pericolul inchiderii cazului daca se va dovedi ca a doua victima este Luiza, deoarece sunt 2 dosare penale deschise si 2 disparute.

"El are o tehnica bine stabilita, cineva il invata, cred ca in timp util, nu stiu, o sa vedem cu cine are el contact, cine il invata. Pentru ca eu avand atatea cazuri, vorbim de zeci de ani de meserie, iti dai seama imediat daca il invata cineva sau nu, pentru ca merge la chestii de o finete incredibila, de genul: mi-a povestit una din fete cum a vrut sa scoata bani de la bancomat si n-a reusit si atunci eu am interpretat ca ea imi bate mie un apropo sexual, ca daca o platesc vrea.

Intelegeti? Adica fineturi din astea, dar cu cheie juridica. I-am dat o palma, n-am avut intentia, dar totusi s-a lovit cu capul de ciment. Toate s-au lovit asa intamplator, el n-a avut intentia. Din punctul meu de vedere incearca sa inchida cazul prin cele doua victime, sa nu se mai sape, sa nu se mai mearga nici in dreapta, nici in stanga", a spus avocatul Tonel Pop, in timp ce autoritatile au reluat cautarile in liziera padurii din Caracal, potrivit Mediafax.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Luiza melencu Gheorghe dinca

Articole recomandate

Citeste si despre