Are 11 ani si poarta ceasuri si genti de sute de mii de euro. Cine este fetita care a devenit virala pe TikTok

/ / Modificat: 2023-12-21
Are 11 ani si poarta ceasuri si genti de sute de mii de euro. Cine este fetita care a devenit virala pe TikTok

O fetita de 11 ani a devenit virala pe TikTok, dupa ce a dezvaluit ca poarta ceasuri si genti de sute de mii de euro. Mama ei este de parere ca fata stilul de viata al fetei este o forma de evadare pentru „oamenii saraci", care nu au acces la masini, avioane si vacante luxoase.

Moo Abraham are 11 ani si este poreclita, pe TikTok, „fiica miliardarului”. Este fiica lui Emily si Adam Abraham, fondatorii Love Luxury, un magazin de produse de lux second-hand cu sediul in Londra si Dubai, specializat in vanzarea de posete, ceasuri si bijuterii. Fetita a intrat in atentia publicului prin aparitiile sale pe TikTok in tinute de lux, inclusiv cu un ceas evaluat la 124.000 de dolari si o geanta Hermes de 31.000 de dolari. Moo are si masina de peste 400.000 de euro, chiar daca nu o poate conduce.

„Intotdeauna si-a dorit sa fie in fata camerei. Dansa, facea gimnastica sau canta, isi lega o patura pe post de pelerina si alerga spre ferestre, cantand melodia Frozen. A avut mereu multa incredere in ea", a dezvaluit mama fetitei, intr-un interviu pentru Business Insider.

Femeia este de parere ca stilul de viata al familiei sale ii ajuta pe „oamenii saraci" sa evadeze in lumea miliardarilor si sa isi ia gandul de la problemele lor de zi cu zi.

„Suntem foarte constienti de criza costului vietii, dar in acelasi timp, daca am muncit din greu pentru ceea ce avem, nu exista niciun motiv pentru care ar trebui sa nu putem impartasi experientele noastre de viata", a mai declarat mama fetitei.

„Oamenii care poate nu vor ajunge niciodata in Dubai, care s-ar putea sa nu ajunga niciodata intr-un avion sau intr-o masina luxoasa, traiesc intr-un fel acea viata prin noi si este o forma de evadare pentru multi oameni", a adaugat ea.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Copii Situatie financiara

Articole recomandate

Citeste si despre