Amelia, fetita care a cantat „Let it Go” intr-un buncar din Kiev, si-a indeplinit marele vis in Polonia

/ / Modificat: 2022-03-22
Amelia, fetita care a cantat „Let it Go” intr-un buncar din Kiev, si-a indeplinit marele vis in Polonia

Amelia, fetita care a cantat „Let it Go” intr-un buncar din Kiev, si-a indeplinit marele vis. Ea a urcat pe scena mare, in Polonia, unde a cantat imnul Ucrainei, la un concert caritabil organizat pe un stadion din Lodz. 

Îmbrăcată într-o rochie tradițională ucraineană, albă cu broderie florală, Amelia a fost extrem de emotionanta si a fost coplesita de aplauzele primite la finalul spectacolului.

Filmuletul cu Amelia cantand in buncar a facut inconjurul lumii si a impresionat. 

Ea a interpretat ”Let it Go” din desenul animat „Regatul de gheață”, într-un buncăr din Kiev unde se refugiase împreună cu familia.

„Toată lumea a lăsat deoparte ceea ce făcea și a ascultat melodia acestei fetițe încântătoare. Nici măcar bărbații nu și-au putut reține lacrimile.”

„Exersez în fiecare zi, dimineața, după-amiaza și seara. Visul meu a fost întotdeauna să cânt”, a declarat fetița pentru BBC la scurt timp după sosirea ei în Polonia.

„Întotdeauna am știut că Amelia este foarte talentată”, a spus mama ei. 

Aceasta din urmă și soțul ei au rămas la Kiev și și-au încredințat copiii, Amelia și fratele ei mai mare de 15 ani, bunicii lor, cu care aceștia locuiesc acum ca refugiați, în Polonia.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre