Alocatii dublate pentru o categorie de copii. Ce criterii trebuie sa indeplineasca

/ / Modificat: 2022-05-23
Alocatii dublate pentru o categorie de copii. Ce criterii trebuie sa indeplineasca

Premierul Nicolae Ciuca a anuntat ca o categorie de copii va beneficia de alocatii lunare duble fata de ceilalti.

Anuntul imbucurator ii vizeaza pe unii dintre elevii din Romania si a fost facut de prim ministru in cadrul unei intalniri cu lotul olimpic de matematica. Dupa ce i-a felicitat pe performeri, Nicolae Ciuca a anuntat ca statul va oferi mai mujlti bani celor care participa la olimpiadele nationale si obtin rezultate remarcabile. totodata, pentru acesti elevi eminenti alocatia lunara ar urma sa se majoreze: elevii care obtin performante la olimpiade ar urma sa primeasca o suma dubla fata de cea din prezent.

„Speranta noastra pentru viitor sunteti voi si se discuta mult in spatiul public despre ce fac olimpicii romani cand finalizeaza studiile liceale, dupa ce opteaza pentru universitatile de prestigiu. Nu vreau sa va conving sa faceti altceva, faceti ceea ce credeti voi ca este de facut, dar nu uitati ca tot ceea ce ati invatat s-a intamplat aici, in familia voastra, in scoala romaneasca, alaturi si indrumati de profesorii romani care v-au adus sa performati la nivelul acesta”, a transmis premierul Nicolae Ciuca.

„Sa va aduceti aminte, sa apreciati si sa onorati munca pe care au facut-o parintii vostri si profesorii vostri. Restul depinde doar de voi. Iar noi sa putem sa facem ceea ce se cuvine astfel incat sa va sprijinim cat mai mult si sa va convingem ca indiferent unde veti invata in viitor, atunci cand considerati ca se cuvine, sa va intoarceti acasa. E responsabilitatea noastra, a Guvernului, mai ales cat sunteti inca acasa, facand performanta sub culorile Romaniei, sa generam un sistem de promovare bazat pe merit si valoare profesionala autentica in societate, in care performanta sa fie recunoscuta”, a mai spus seful Executivului.

In prezent, copiii cu varste intre 2 ani si 18 ani, dar si tinerii care au implint 18 ani, dar sunt in continuare elevi, primesc alocatie lunara in valoare de 243 de lei.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Alocatii copii

Articole recomandate

Citeste si despre