Afectata de divortul parintilor, o fetita de 13 ani din Sibiu si-a pus capat zilelor

/ / Modificat: 2021-02-10
Afectata de divortul parintilor, o fetita de 13 ani din Sibiu si-a pus capat zilelor

O fetita in varsta de 13 ani din Sibiu s-a sinucis luni seara. Adolescenta s-a aruncat in fata unui tren, iar impactul a fost fatal. Mecanicul a sunat imediat la 112 si a cerut ajutor, dar era prea tarziu. Medicii sositi la fata locului nu au mai putut face nimic pentru fetita, constatand decesul. 

Fata ar fi lasat un bilet, in care ar fi marturisit ca era foarte afectata de faptul ca parintii sai au decis sa divorteze. Copila era foarte trista ca urma sa aleaga cu care dintre parinti sa ramana. 

"La data de 08.02.2021, organele de cercetare penala din cadrul Biroului Judetean de Politie Transporturi Sibiu-Post Politie TF Sibiu- Calatori, s-au sesizat din oficiu cu privire la savarsirea infractiunii de ucidere din culpa, prev. si ped. de art. 192 alin. 1 Cod pen. Din cercetarile efectuate s-a retinut urmatoarea situatie de fapt:

In data de 08.02.2021, in jurul orei 18:36, organele de cercetare penala din cadrul Biroului Judetean de Politie Transporturi Sibiu-Post Politie TF Sibiu- Calatori  au fost sesizate telefonic de catre seful de tren din statia CF Sibiu, SNTFC Brasov, despre faptul ca trenul Regio 2416, care circula pe relatia Teius -Sibiu, a surprins si accidentat mortal o persoana care ulterior s-a constatat ca este o persoana de sex feminin, in varsta de aproximativ 13-15 ani.  In urma acestei sesizari, prin ordonanta organelor de cercetare din data de 08.02.2021, s-a dispus inceperea urmaririi penale in rem cu privire la savarsirea infractiunii de ucidere din culpa, prev. si ped. de art. 192 alin. 1 Cod pen.

Dosarul, inregistrat initial la Parchetul de pe langa Judecatoria Sibiu, a fost preluat la data de 09.02.2021 in vederea efectuarii cercetarilor de catre Parchetul de pe langa Tribunalul Sibiu. Precizam ca punerea in miscare a actiunii penale este o etapa a procesului penal reglementata de Codul de procedura penala, avand ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate in nicio situatie sa infranga principiul prezumtiei de nevinovatie", a fost comunicatul transmis de autoritati. 

Fetita (M.M.) este fiica unui medic chirurg de la Spitalul Militar din Sibiu. Avea 13 ani si era eleva in clasa a VII-a la Colegiul National „Samuel von Brukenthal” din municipiu, potrivit oradesibiu.ro. 

Sursa foto: fanatik.ro 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre