A nascut 7 copii, are aproape 50 de ani, dar nu ii dai mai mult de 25! Este confundata adesea cu fiicele sale

/ / Modificat: 2021-08-28
A nascut 7 copii, are aproape 50 de ani, dar nu ii dai mai mult de 25! Este confundata adesea cu fiicele sale

Jessica Enslow este mama a sapte copii si are o silueta de invidiat la cei 46 de ani ai sai. Are o familie numeroasa, un sot devotat si se poate considera o femeie implinita.

Femeia este insa adesea confundata cu fiicele sale. Pozele si filmuletele postate de Jessica Enslow au devenit virale pe retelele sociale, dar in special pe TikTok.

Foate multi dintre urmaritorii Jessicai cred ca femeia nu are mai mult de 30 de ani. Acestia raman uimiti cand afla ca femeia are aproape 46.

@jessicaenslow

What other questions do you have for me? Lmk if you’d like a part 2! 😁 ##momofmany ##blendedfamilylove ##youngmom

♬ The Magic Bomb (Questions I Get Asked) [Extended Mix] - Hoàng Read

Femeia apare atat pe TikTok cat si pe Instagram alaturi de fiicele sale in varsta de 18 si 26 de ani, iar internautii au de multe ori impresia ca cele trei sunt surori.

Nu este de mirare ca primeste numeroase intrebari de genul: “Toti copiii sunt ai tai?” sau “Ai fost o mama adolescenta?”. Jessica le-a raspuns fanilor acesteia la intrebari printr-un filmulet postat pe TikTok. Acasta a masrturisit ca toti cei sapte copii sunt nascuti de ea, dar si ca a nascut primul copil la varsta de 20 de ani. Aceasta a mai precizat ca patru dintre copii provin dintr-o casnicie anterioara iar trei din casnicia actuala.

Jessica este adesea apreciata si chiar invidiata pentru silueta ei. Insa munceste din greu pentru a-si mentine silueta. Face antrenamente intense la sala de fitness si a adoptat o alimentatie sanatoasa. In acest fel a reusit sa revina la silueta din adolescenta in ciuda faptului ca a nascut sapte copii.

"Pur si simplu, unele dintre femei imbatranesc cu multa gratie, de parca nici nu zic ca trec prin acest proces de imbatranire", a scris cineva pe TikTok.

Sursa foto: tiktok.com, instagram.com

Articole recomandate

Citeste si despre