A murit si cea de-a treia fetita spalata pe par de mama ei cu Tomoxan

/ / Modificat: 2021-05-31
A murit si cea de-a treia fetita spalata pe par de mama ei cu Tomoxan

Vesti triste! A murit si cea de-a treia fetita internata in stare grava dupa ce mama ei a spalat-o pe par cu Tomoxan, o substanta toxica folosita pentru deparazitarea oilor. 

Femeia si-a spalat, sambata, copiii cu aceasta substanta pentru ca voia sa le scape de paduchi. Doua dintre cele trei fetite au murit sambata, la scurt timp dupa ce au ajuns la spital, iar surioara lor cu o zi mai tarziu, la spitalul din Targu Mures. Micuta era in coma. 

"Este in stop cardio-respirator resuscitat, in momentul acesta este in Terapie Intensiva. Starea ei este foarte grava, iar prognosticul este rezervat. Probabil ca nu a fost diluata solutia aceea si total nepotrivita pentru paduchii omului", declara sambata Liliana Ciobanu, de la UPU SMURD Targu-Mures.

Parintii copiilor sunt cercetati in stare de libertate, iar cazul a fost preluat de Parchetul de pe langa Tribunalul de Minori si Familie Brasov.

Amintim ca sambata doua fetite de 7 si 9 ani au murit, iar o a treia, in varsta de 8 ani, a ajuns in stare grava la spital, dupa ce mama a incercat sa le scape de paduchi spalandu-le cu Tomoxan, o substanta toxica folosita impotriva raiei.

Sambata,  in jurul orei 11, mama s-a apucat sa-i spele pe copii cu aceasta substanta. La scurt timp, cele trei fetite au inceput sa se simta rau, iar parintii au chemat ambulanta.

Bunica fetelor a primit si ea ingrijiri medicale la fata locului si a fost transportata de un echipaj SMURD la Spitalul Judetean Brasov. Femeia era constienta, dar cu dificultate respiratorie.

Mama copiilor a ajuns si ea la spital, in stare de soc. Dupa ce starea ei de sanatate s-a ameliorat, ea a fost preluata de Politie.

Atat ea, cat si tatal fetitelor, care ar fi incercat sa-si puna capat zilelor dupa nenorocire, au fost dusi la audieri. Cei doi sunt cercetati in stare de libertate. In acest caz se fac cercetari. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre