VIDEO. Fetita luata cu mascatii din casa in care a crescut. "Nici criminalii nu sunt luati asa"

/ / Modificat: 2019-06-21
VIDEO. Fetita luata cu mascatii din casa in care a crescut.

O fetita de opt ani a fost luata cu mascati din casa in care a fost crescuta de un asistent maternal, din Baia de Arama, judetul Mehedinti.

Copila a fost infiata de o familie din America. "Nici criminalii nu sunt luati cum luati fetita aceasta", au spus localnicii.

Foto:Observator

Copila a fost luata pe sus din camera ei, de langa sora mai mica, si obligata sa plece cu oameni pe care nu ii cunoaste. Barbatul care a luat-o de la orfelinat impreuna cu sotia lui si a crescut-o plange, iar fetita tipa disperata. "Mami, nu vreau sa plec!," striga fetita.

ATENTIE! Imagini care va pot afecta emotional

Ce spun autoritatile

"Este vorba despre o fetita de opt ani, care a fost predata parintilor adoptivi, deci erau parintii fetitei, potrivit deciziei Curţii de Apel Craiova. Se fac cercetari intr-un dosar al Parchetului Curtii de Apel Craiova, pentru infracţiunea de lipsire de libertate in mod ilegal, deocarece doamna care tinea fetita nu mai era asistent maternal si o tinea acolo fara nicio calitate si in mod ilegal. De aceea s-a facut aceasta perchezitie. S-a luat fetita si s-a predat parintilor. A fost examinata de medicii de la Medicina Legala Craiova. Parintii sunt romani, stabiliti in America. Este vorba despre o decizie a Curtii de Apel Craiova, din 2019, prin care se incuviinteaza adoptia acestei fetite in favoarea sotilor", a declarat Tena Tulitu, procurorul general al Parchetului de pe langă Curtea de Apel Craiova, pentru Mediafax.

Reprezentanti Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Mehedinti sustin ca nu au fost informati ca fetita va fi luata cu mascatii din casa in care a locuit de la varsta de aproximativ un an. Acestia spun ca fetita nu era infiata, ci se afla in plasament la un asistent maternal profesionist.

Fetita este luata cu foarta de oamenii legii

Momentul in care mascatii au intrat in casa din Baia de Arama si au luat fetita a fost filmat de familia care a crescut-o. In imagini se observa cum copila refuza sa mearga cu oamenii legii.

Asistentul maternal a mai crescut o fetita pe care a avut posibilitatea sa o si infieze. Cele doua surori au fost despartite cu greu de anchetatori.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Fetita adoptata Fetita mascati Fetita luata cu forta Drama

Articole recomandate

Citeste si despre