Romanca retinuta pentru cersetorie, in SUA. Cerea bani pentru scutece pentru copil, dar purta haine si accesorii de designer

/ / Modificat: 2019-03-15
Romanca retinuta pentru cersetorie, in SUA. Cerea bani pentru scutece pentru copil, dar purta haine si accesorii de designer

O romanca in varsta de 34 de ani a fost retinuta de politia din New Jersey, pentru ca cersea pe marginea unei sosele aglomerate, sub un pretext fals.

Aceasta avea o pancarta pe care era lipita poza unui copil si mesajul: "Am un bebelus. Va rog, in numele lui Dumnezeu, ajutati-ma sa cumpar scutece si lucruri pentru copil", scrie Daily Mail.

Politistii au avut, insa, o surpriza. Femeia, pe nume Dorina Caldaras, era imbracata in haine de designer, avea ultimul model de iPhone si aproximativ 500 de dolari in geanta.

Aceasta a recunoscut ca face parte dintr-un grup de femei care fac naveta zilnic, din cartierul Queens, din New York, in New Jersey, pentru a cersi si a fost amendata pentru ingreunarea traficului rutier si pentru ca cerea bani sub un fals pretext.

Politistii au spus ca romanca castiga multi bani din cersetorie, deoarece purta haine, incaltaminte si accesorii foarte scumpe.

"Avea o geanta scumpa, avea o haina scumpa si pantofi scumpi. Isi facuse recent unghiile si avea un iPhone X. A recunoscut ca face parte dintr-o grupare mai mare si ca membrii retelei sunt plasati in puncte strategice din New Jersey pentru a cersi", a declarat un locotenent al politiei.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre