Mesajul unei mame, dupa ce copilul ei putea sa moara strangulat

/ / Modificat: 2019-01-29
Mesajul unei mame, dupa ce copilul ei putea sa moara strangulat

O mama a trecut prin momente cumplite cand si-a vazut baietelul plin de rani in jurul gatului. Acesta se jucase cu un obiect aparent inofensiv.

Arika Hernandez a ales sa-si spuna povestea pe Facebook pentru a atrage atentia parintilor asupra lucrurilor pe care le folosesc copiii cand se joaca. Aceasta spune ca l-a gasit pe micut strangulat, aproape sufocat de un cordon subtire de la jaluzelele geamului.

copil-str1

"Baiatul nostru dulce de trei ani este un supravietuitor. Mamelor, aveti mare grija, copiii sunt curiosi, iar un astfel de obiect le poate atrage atentia. La 7 ianuarie, fiul nostru s-a urcat pe patul de sus si si-a infasurat corzile in jurul gatului. Apoi a vrut sa coboare pe scara, in timp ce corzile se strangeau. Se panicase. A incercat sa-si scoata cordonul, dar nu a reusit decat sa se raneasca. Apoi a sarit de pe pat, cablul a cedat si l-a eliberat! Am auzit un zgomot puternic care m-a infiorat. Nu a fost doar un tipat. Este un sunet pe care nu l-am mai auzit niciodata in viata mea, dar care va rasuna pentru totdeauna in urechile mele", a scris Arika Hernandez pe Facebook, potrivit a1.ro.

copil-str2

Imediat, parintii au dus copilul la spital. Medicii, "foarte ingrijorati si socati" de ceea ce au vazut i-au acordat primul ajutor.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Pericole copii Pericole copii mici Copil

Articole recomandate

Citeste si despre