Un baietel de 6 ani a cazut de la etajul 4. Era singur acasa, in timpul orelor online

/ / Modificat: 2020-10-02
Un baietel de 6 ani a cazut de la etajul 4. Era singur acasa, in timpul orelor online

Episod tragic in Constanta! Un copil in varsta de 6 ani a ajuns in stare grava la spital dupa ce a cazut de la etajul 4 al blocului in care locuia.

Baiatul era singur acasa in ziua incidentului, insa de obicei ramanea in grija unei bone. Vecinii au povestit ca in momentul in care a cazut micutul era cu telefonul in mana. In jurul orei 15 si 30 de minute, copilul a alunecat de la etajul patru al blocului.

Cazatura de la etajul patru a micutului a fost atenuata de crengile acestui arbore care se afla chiar in fata blocului.Mama baiatului este farmacista, iar tatal lucreaza in cadrul armatei.

Desi aveau doua fete, una la facultate si cealalta la liceu, si-au dorit foarte mult un baiat. Si a venit ca o binecuvantare. 

Acum, copilul se zbate intre viata si moarte. Baiatul este in clasa pregatitoare, iar vecinii povestesc ca participa la cursurile online in momentul in care a cazut de la etaj. Dupa minute bune in care medicii i-au acordat primul ajutor, baiatul a fost intubat si a ajuns in stare grava la spital. Medicii spun ca are sanse sa se recupereze.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre