Trei nasteri, aceeasi zi, ani diferiti

/ / Modificat: 2007-11-14
Trei nasteri, aceeasi zi, ani diferiti





 




Jenna si William Cotton sunt un cuplu obisnuit din Ohio, care a devenit celebru prin intermediul celor trei copii.

Primul copil al cuplului, Ayden, acum in varsta de 4 ani, a venit pe lume pe data de 2 octombrie 2003. Pana aici, nimic iesit din comun.

Trei ani mai tarziu, Jenna il va aduce pe lume pe cel de-al doilea copil, Logan. Baiatul a venit pe lume tot pe data de 2 octombrie, dar trei ani mai tarziu, in 2006.

Lucrurile, depasesc pragul coincidentei in toamna acestui an, cand Jenna, aduce pe lume pe cel mai nou membru al familiei Cotton. Fetita pe nume Kayla nascuta pe data de 2 octombrie 2007.

Nasterea micutei Kayla era programata pentru data de 30 septembrie, dar se pare ca aceasta nu a vrut sa strice "ritualul" familiei asa ca, abia in dimineata zilei de 2 octombrie, Jenna a inceput sa aiba semne ale travalului.

In momentul in care au inceput contractiile, familia sarbatorea ziua de nastere a celor doi copii. Dupa cum delcara cuplul, cei doi copii au primit in dar de ziua lor, o surioara.

Un profesor de statistica de la universitatea de stat din Ohio, a declarat ca nasterea a trei copii pe aceeasi data, la diferenta de cativa ani, are o pondere de 7,5 la un milion.

Gabriela Hotareanu

Redactor Copilul.ro

14 Octombrie 2007

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre