Trei frati s-au lasat muscati de un paianjen veninos ca sa prinda superputeri

/ / Modificat: 2020-05-26
Trei frati s-au lasat muscati de un paianjen veninos ca sa prinda superputeri

Trei frati au ajuns la spital dupa ce au lasat un paianjen veninos "Vaduva neagra" sa-i muste. Ei au crezut ca in acest fel vor prinde superputeri precum Spider-Man.

Baietii, in varsta de 8, 10 si 12 ani, din satul Chayanta, Bolivia, au gasit paianjenul in timp ce erau cu caprele la pascut, relateaza ABC.es.

Copiii au vrut sa fie ca Spider-Man

Cand au vazut paianjenul, cei trei si-au amintit cum a prins Spider-Man superputeri si au vrut sa devina si ei niste supereroi. Astfel, fratele cel mare a intepat paianjenul cu un bat, iar acesta a reactionat si l-a muscat. Apoi i-a indemnat si pe fratii sai sa procedeze la fel.

La scurt timp, cei trei au inceput sa aiba simptome severe din cauza muscaturilor, acestea incluzand dureri musculare, crampe la stomac, spasme si un ritm cardiac crescut.

Mama lor i-a gasit intr-o stare critica si i-a dus de urgenta la spitalul din localitate, unde medicii le-au aplicat un ser impotriva muscaturilor. Micutii si-au revenit complet si au fost externati.

vaduva neagra

"Pentru copii, totul este real"

Seful departamentului de Epidemiologie al Ministerului Sanatatii din Bolivia a mentionat cazul neobisnuit al celor trei frati in timpul unei conferinte de presa, pentru a-i avertiza pe parinti sa mai multa de grija de copii.

"Pentru copii, totul este real, filmele sunt reale, visele pot fi reale si sunt iluzia vietii noastre," a spus acesta.

"Vaduva neagra" este o specie de paianjeni veninosi. De obicei, nu este agresiva, dar ataca oamenii daca se simte amenintata. Veninul ei este rareori fatal pentru oamenii sanatosi.

In povestea seriei de benzi desenate Spider-Man, personajul principal este muscat de un păianjen radioactiv si astfel capata superputeri.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre