Scrisori catre Mos Craciun

/ / Modificat: 2007-12-21
Scrisori catre Mos Craciun





 




Aseara, la Opera Nationala Bucuresti s-a desfasurat spectacolul "Scrisori catre Mos Craciun", sustinut de Compania Coca-Cola cu scopul de a dona incasarile din vanzarea biletelor Centrului de Recuperare Neuromotorie "Marin Pazon" din Bucuresti.

Atmosfera spectacolului ne-a cuprins inainte de la inceperea lui, de la intrarea in sala plina de parinti si copii de toate varstele.

Cu cateva momente inainte de a incepe spectacolul, am ascultat cu emotie scrisoarea catre Mos Craciun scrisa de copiii de la Centrul de Recuperare "Marin Pazon", unde gandurile sincere si optimiste ale acestora ne-au lasat fara cuvinte.

In povestea de Craciun, nu au lipsit Mos Craciun, Zana Mosului - Aiurel, Motanul sau, Blinky, spiridusii Mosului, Zana Maseluta (interpretata de Anca Turcasiu), grupul de copii "Bim Bam" condus de Cristina Chis, costumati in diverse personaje precum Alba ca Zapada, soricei, clovni, jucarii care au cantat impreuna cantece de Craciun.

 




Au existat si momente de balet, oferite de copiii de la Studio Balet M, condus de Magda Rovinescu, in care gratia micutelor ne-a impresionat foarte placut.

 




In acest an, Mosul era foarte deprimat deoarece nu am mai primit de mult timp o scrisoare adevarata de la un copil si din aceasta cauza s-a hotarat sa se pensioneze. Motanul Blinky si Zana Aiurel nici n-au vrut sa auda de asa ceva si s-au angajat la a gasi o scrisoare adevarata pentru a-l convinge pe Mos Craciun sa vina cu cadouri la toti copiii si in acest an.

Blinky si Aiurel au ajuns printre micutii spectatori pentru a gasi o scrisoare adevarata adresata Mosului, iar dupa ce au gasit-o au revenit pe scena pentru a-l inveseli pe Mos si pentru a salva Craciunul.

La spectacol au luat parte George Ivascu, Anca Turcasiu, Mihai Persa, regia artistica a fost asigurata de Gelu Colceag, scenariul de Carmen Croitoru, scenografia de Adriana Urmuzescu, coregrafia de Roxana Colceag si ilustratia muzicala de Crina Bolboceanu.

Laura Moise

Redactor Copilul.ro

21 Decembrie 2007

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre