Reactia tandra a unei fetite cand si-a vazut surioara care s-a nascut cu albinism: "Copiii nu vad diferente"

/ / Modificat: 2020-04-28
Reactia tandra a unei fetite cand si-a vazut surioara care s-a nascut cu albinism:

Cand Taylor Dunnavant a aflat ca ea si logodnicul ei, Chris, astepta un copil, nu si-au imaginat niciodata ca se va naste cu albinism. 

Albinismul este o anomalie genetica care apare la unul din 20 de mii de nou-nascuti, caracterizata printr-o productie slaba de melanina, rezultand o lipsa de pigmentare a pielii, a parului si a ochilor, afectand vederea celor mici.

"Este o zana de zapada"

Toata lumea a fost socata sa vada ca fetita avea parul complet alb la nastere, dar cea mai mare îngrijorare a fost modul in care fiica lui Taylor dintr-o alta alta relatie, Brooklyn, de cinci ani, va reactiona la aspectul "diferit" al surioarei sale.

Insa fetita a avut cea mai dulce reactie: "Este o zana de zapada. Seamana cu Elsa din Frozen," a spus ea cand a vazut-o pe micuta prima data. 

"Nu a trebuit sa-i spun nimic. Ea mi-a spus ca sora ei este o zana de zapada, iar apoi ca seamana cu Elsa. Ar fi trebuit sa stiu ca copiii nu vad diferente," a spus mama fetitelor pentru revista People.

albinism

Mama se intreaba cum este posibil sa aiba un copil cu albinism. 

"Niciunul dintre noi nu a avut membri ai familiei care au avut albinism, am fost complet derutati," a spus aceasta. 

Un specialist in genetica a explicat ca albinismul rezulta prin mostenire a genelor recesive, ceea ce inseamna ca atat mama, cat si tatal trebuie sa aiba gena pentru ca bebelusul sa o primeasca. Cealalta varianta este ca bebelusul sa mute gena de unul singur.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Albinism copii Fetita Reactie

Articole recomandate

Citeste si despre