O mamica atentioneaza parintii asupra efectelor coronavirusului la copii: "Nu este ca o raceala cum se spune"

/ / Modificat: 2020-04-10
O mamica atentioneaza parintii asupra efectelor coronavirusului la copii:

Bettina Rowley este mama a doi copii, Fred si Charlotte, cu varsta de 6 ani, bolnavi de coronavirus. Ea a dorit sa-si faca publica povestea pentru a avertiza toti parintii despre cat de periculoasa este infectia cu noul coronavirus.

mam si copii

Mama a impartasit si o fotografie cei doi ingerasi aflati pe un pat spital, luptandu-se cu virusul crunt. 

Bettina a marturisit ca micutii ei nu s-au confruntat niciodata cu probleme de sanatate, de aceea i s-a parut ciudat cand au facut febra atat de ridicata. Pe langa temperatura si frisoane, micutii prezentau si o tuse uscata. 

"Cei doi copii ai nostri au inceput brusc sa aiba febra, lucru care s-a intamplat foarte rar pana acum. Temperatura nu a scazut nici dupa ce le-am dat medicamente. Apoi a inceput tusea uscata si din acel moment am stiut cu ce ne-am putea confrunta," a relatat Bettina, potrivit Daily Mail.

Au fost diagnosticati cu COVID-19

Mama si-a dus copiii la spital, unde au fost diagnosticati cu COVID-19 si au fost bagati in izolare, impreuna cu ea. 

copii corona2

"Nu este ca o raceala sau, cum se spune, copiii se pot imbolnavi si ei. Acum suntem in spital, izolati, dar cei mici nu sunt bine. Numarul celulelor albe din sange este foarte scazut, iar sistemul lor imunitar este foarte slabit. Avem noroc ca nu a ajuns la plamani" a marturisit mama.

"Se spune ca cei mici nu sunt atat de afectati de coronavirus, dar este o minciuna absoluta ... Este real," a spus si tatal copiilor.

Bettina Rowley a mai remarcat ca simptomele coronavirusului pot varia, de la caz la caz.

"Charlotte spunea ca o doare gatul foarte rau si nu putea manca nimic. Fiul meu acuza o stare de oboseala acuta si doarme foarte mult. Copiii mei erau foarte activi inainte", a marturisit mama ingrijorata. 

copii coronavirus

"Daca acest lucru se intampla cu copiii sanatosi care nu se imbolnavesc foarte des, nu vreau sa ma gandesc la consecintele pe care le are aceasta boala la pacientii cu alte patologii," a mai spus mama.

Femeia este deranjata cand vede atitudinea multor parinti care subestimeaza pericolul raspandirii coronavirusului.

Sursa: Daily Mail

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Copii coronavirus Spital Frate Frati

Articole recomandate

Citeste si despre