Medic acuzat ca a bruscat o fetita de 5 ani in timpul unui control

/ / Modificat: 2019-10-21
Medic acuzat ca a bruscat o fetita de 5 ani in  timpul unui control

Un incident cu adevarat socant a avut loc intr-un spital din Slobozia! O fetita de numai 5 ani ar fi fost bruscata de un medic, in cadrul unui control.

Tatal fetitei a sunat la 112

Politistii au deschis un dosar penal si fac cercetari pentru purtare abuziva, dupa ce un medic de la Spitalul Judetean de Urgenta Slobozia a fost reclamat ca a bruscat o copila de 5 ani.

"Un barbat a apelat 112 si a sesizat ca medicul, în timpul controlului, i-a bruscat fetita adusa la spital pentru consult. Au fost audiate ambele parti. Este deschis dosar penal si se continua cercetarile," a precizat Ludmila Dascalu, purtatorul de cuvant al Politiei Ialomita, potrivit Mediafax.

Pentru cele intamplate, politia a demarat o ancheta, iar pe numele medicului s-a intocmit dosar penal pentru purtare abuziva, mai informează sursa citata.

Sorina a fost bruscata de o procuroare 

Nu este primul caz in care un copil este bruscat. Cazul Sorinei a socat pe toata lumea, iar procuroarea care a bruscat-o pe fetita a intrat imediat in vizorul oamenilor, pentru purtarea ei abuziva. Cu toate acestea, procuroarea in cauza sustine ca ea nu a facut altceva decat sa respecte legea.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre