Marturia emotionanta a unei fetite de 12 ani lovita de coronavirus: "Totul in corpul tau te doare"

/ / Modificat: 2020-05-01
Marturia emotionanta a unei fetite de 12 ani lovita de coronavirus:

Coronavirusul a dat toata lumea peste cap si a lasat urme adnaci in sufletil si mintile oamenilor, mai ales a celor care au luptat cu acest nou virus.

O fetita de 12 ani din Louisiana (SUA) a reusit sa supravietuiasca dupa ce a fost diagnosticata cu o forma grava a bolii. Cand au aparut primele simptome, adica febra si dureri puternice de stomac, parintii ei nu au crezut nicio clipa ca micuta lor este infectata cu COVID. 

"Problema e cand inima ta... pompeaza sange si cand incepe sa moara si doare, face ca totul in corpul tau sa te doara. Si nu stii niciodata ce se intampla pana cand nu e prea tarziu sau pana cand ti se invinetesc buzele," este marturisirea durereasa a lui Juliet Daily.

"Sunt lucruri infricosatoare," spune tatal fetei .

"Acesta a fost primul nostru semnal de alarma, am stiut ca e ceva serios cand s-a invinetit," peovesteste si Jennifer Daily, mama copilei.

Fetita sufera de o afectiune cardiaca

In spital, medicii au descoperit ca fetita sufera de o afectiune cardiaca din cauza careia a facut chiar un infarct, la scurt timp dupa ce a ajuns la urgente. A fost diagnosticata cu COVID-19 si cu un alt adenovirus. Pentru ca nu avea antecedente medicale, medicii au pus afectiunea pe seama coronavirusului.

Dupa 10 zile petrecute in spital, conectata la aparate, fetita a fost externata.

"Imi imaginam tot felul de lucruri, incercam sa-mi imaginez cum va fi viata doar cu ceilalti doi copii ai mei, ce le-as spune oamenilor daca ma intrebau cati copii am? Le spun ca am trei copii, dar am pierdut unul, sau le spun ca am doar doi copii,? spune mama lui Juliet.

Sursa: Stirile ProTV

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Coronavirus

Articole recomandate

Citeste si despre