Fata de la tara care a obtinut media 10 la Evaluare, dar nu a vazut niciodata marea

/ / Modificat: 2019-06-26
Fata de la tara care a obtinut media 10 la Evaluare, dar nu a vazut niciodata marea

A fost eleva eminenta in cei 4 ani de gimnaziu si a obtinut nota maxima la ambele probe din cadrul Evaluarii Nationale.

Este vorba despre o eleva din judetul Olt, Cristina, care nu a vazut niciodata marea pana la aceasta varsta.

"Tot timpul mi-am dorit sa iau numai 10"

Eleva a fost doi ani la rand la un pas de calificarea la Olimpiada Nationala de Limba Romana, obtinand al doilea punctaj la nivel de judet. Are premii la mai toate disciplinele, la concursurile scolare, dar notele de 10 de la Evaluare au luat-o prin surprindere.

"Este o surpriza. Adica ma asteptam sa fi facut, dar nu-mi imaginam ca va fi 10 fix. In unele momente a fost greu, cand trebuia sa invat foarte mult, dar tot timpul mi-am dorit sa iau numai 10, pentru ca imi doream tot timpul mai mult de la mine. Imi doresc sa ma mut in alta tara si sa am un post foarte bun. Momentan nu stiu exact ce am sa fac, dar sper ca totul va fi foarte bine. Imi place foarte mult sa calatoresc", a spus Cristina Postelnicu, pentru Adevarul.

"Mi-am dorit mereu sa merg la mare"

Dar pana acum nu prea a calatorit. Ea nu a vazut marea pana la aceasta varsta, desi isi doreste foarte mult. Insa parintii nu au suficiente posibilitati materiale.

"Stiu ca se bucura foarte mult pentru mine si probabil si-ar dori sa-mi ofere surprize si de toate, dar eu ii inteleg ca nu pot. Nu imi doresc nimic in mod special, imi doresc sa fie fericiti, prin reusitele mele sa le indeplinesc si lor visurile de parinti. (...) Tot timpul mi-am dori sa merg la mare, dar daca nu s-a putut... O sa merg intr-o buna zi", a mai marturisit eleva.

Parintii Cristinei lucreaza la Corabia, la cativa km de Orlea, comuna in care locuieste familia.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre