Copiii sirieni viseaza sa moara, sa ajunga in rai si sa nu mai sufere. Raportul Salvati Copiii

/ / Modificat: 2019-02-27
Copiii sirieni viseaza sa moara, sa ajunga in rai si sa nu mai sufere. Raportul Salvati Copiii

Intr-un raport al Organizatiei ,,Salvati Copiii”, denumit ,,Rani invizibile” sunt prezentate ororile anilor de de razboi din Siria.

Conform acestui raport, in Siria traiesc 5,8 milioane de copii dintre care 3 milioane in zonele afectate de bombardamente.

Copiii sirieni viseaza sa moara, sa ajunga in rai si sa nu mai sufere

Acesti micuti traiesc sub limita subzistentei, intr-o saracie crunta, fara mancare sau medicamente, intr-o societate dominata de violenta. In general, bani au doar gruparile armate si adesea, baietii sunt racolati de la varste fragede sa se alature acestora, iar fetele devin sotiile unor militari sau ale altor barbati instariti, la varste de nici 12 ani.

In aceste conditii, copiii sunt tristi, majoritatea au avut rude care au murit in razboi sau au fost ei insisi raniti si traiesc cu trupurile mutilate. ,,Sunt copii care viseaza sa moara pentru a merge in Rai si, astfel, sa aiba un loc unde sa manance si sa ramana la cald.

Ei traiesc cu speranta de a fi loviti de lunetisti pentru a ajunge la spital si poate ca asa vor scapa din orasul asediat. Sunt copii ramasi orfani din cauza razboiului. care pentru o farfurie de mancare se alatura grupurilor armate“, afirma Valerio Neri, directorul general al Salvati Copiii din Italia, citat de Mondo News 24.ro.

Citeste continuarea pe Kfetele.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Salvati copiii Copii defavorizati

Articole recomandate

Citeste si despre