Copiii Contrapunct cuceresc Mamaia

/ / Modificat: 2006-08-01
Copiii Contrapunct cuceresc Mamaia

Mamaia Copiilor, un moment mult asteptat de copiii din toata tara, a fost, pentru copii de la Contrapunct, o adevarata victorie.


Mamaia Copiilor, un moment mult asteptat de copiii din toata tara, a fost, pentru copii de la Contrapunct, o adevarata victorie.

30 de copii Contrapunct intre 5 si 13 ani au trait (unii pentru prima data in viata) experienta unei tabere muzicale in ritm alert, cu un program care a inclus repetitii, spectacole, filmari pentru un video-clip, participarea la festivalul Mamaia Copiilor, interviuri la Radio, dar si plaja, distractie la Aqua Magic, si chiar la discoteca.

Victoria? Copiii au trait emotiile alaturi de profesorul lor Virgil Popescu, si alaturi de Achi, seniorul clubului, premianti la sectiunea de creatie cu premiul I si respectiv III.


Explozia de bucurie nu s-a incheiat nici in autocar, in drumul dinspre teatrul de vara din Mamaia spre hotel, nici mai tarziu, cand Option (www.

option.ro),  care a sustinut din punct de vedere  tehnic (sonorizare, filmare, foto) sejurul Contrapunct la Mamaia, a organizat o discoteca in-house in toata regula.

Succesul recitalurilor rasplatit de aplauzele celor aflati la Aqua Magic, Cazino, Radio Vacanta si Palm Beach, precum si cuvintele de apreciere primite din partea organizatorilor i-au facut pe copiii de la Contrapunct sa se simta ca niste adevarati cuceritori la Mamaia Copiilor.

Daca ati fost la mare in perioada 10-17 iulie si ati intalnit un grup vesel de copii care cantau oriunde, in autocar, in restaurant, pe plaja, in fata hotelului, pe scene, in teatrul de vara din Mamaia, facand atmosfera pentru toti concurentii in spiritul fair-play care se invata la club, care se salutau (tot cantand) cu prietenii de la radio Itsy Bitsy, imbracati in tricouri cu numele clubului sau in costume de scena, sa stiti ca ei erau: Copiii de la Contrapunct! Castigatorii unei saptamani minunate la Mamaia Copiilor!

Pentru mai multe detalii despre Clubul Contrapunct puteti consulta pagina de web www.contrapunct.ro

 


Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre