Cazul care a socat medicii! O tanara a adus pe lume un copil cu doua capete si trei maini

/ / Modificat: 2019-11-28
Cazul care a socat medicii! O tanara a adus pe lume un copil cu doua capete si trei maini

Un nou caz neobisnuit a socat intreaga comunitate medicala! O tanara in varsta de 21 de ani a nascut un copil cu 2 capete si 3 maini. Micutul a venit pe lume prin cezariana, la un spital din India, pe data de 23 noiembrie, scrie mirror.co.uk. 

Conform medicilor, gemenii impart aceeasi inima, iar a treia mana a bebelusului are doua palme.  

Proapata mamica, Babita Ahirwar, si sotul sau stiau ca vor fi parinti de gemeni.  "A fost un sentiment mixt cand asistentele mi-au adus copilul. Initial, am crezut ca este un geaman, dar cand asistentele au scos prosopul, am fost socata sa-l vad pe primul nostru nascut cu doua capete si trei maini," a declarat mamica.

Copilul are sanse mici de supravietuire

Fenomenul copilului cu doua capete si trei maini se numeste tribrachius parapagus. Sunt cazuri extrem de rare, iar rata de supravietuire a acestui copil este foarte mica. Este tinut sub observatie la spital si deocamdata nu se stie daca o operatie va fi posibila. 

gemeni

Tatal micutului a fost socat cand l-a vazut prima oara.

"Am simtit o avalansa de emotii cand asistentele mi-au pus copilul in brațe. Unul dintre capete era acoperit cu un prosop, asa ca am crezut ca este unul dintre gemeni. Cand a dat la o parte prosopul, am vazut ca primul nostru nascut avea trei maini si doua capete. Nu ne-am dorit decat un copil sanatos, normal, dar Dumnezeu a vrut sa ne pedepseasca in acest fel," a spus proaspatul tatic. 

Articole recomandate

Citeste si despre