Bimbam lanseaza un album de Craciun

/ / Modificat: 2007-11-13
Bimbam lanseaza un album de Craciun





 




CRACIUNUL CU BIMBAM – VOL 3, continua seria albumelor de iarna, cu melodii inspirate, lucrate cu acuratete si mult drag, de copiii BIMBAM si BIMBAMBUM.

Lansarea albumului va avea loc in data de 30 Noiembrie ora 17:00, la palatul National al Copiilor – Sala Mica.

La eveniment vor fi prezentate in prima parte a programului, melodiile noului album, prime auditii semnate Temistocle Popa – un titan al muzicii usoare, muzicii de film si a celei pentru copii, dupa care micii artisti vor sustine un alt concert special in care veti avea ocazia sa urmariti si alte numere speciale, rezultatul unui an intreg de pregatiri. Muzica, dans, step si voie buna si multe surprize!

In foyerul Salii Mici publicul va fi intampinat de desenele si picturile cu teme de iarna, lucrate in timpul repetitiilor de copiii BIMBAM si BIMBMBUM, dar si de cele ale colegilor lor din Scoala Lauder.

Tot acolo, un mini laborator foto isi asteapta clientii, mari sau mici, sa sa fotografieze, pentru ca la plecare, sa poata lua acasa un bradut special de atarnat in Pomul de Craciun.

In pauza dintre cele doua programe artistice, doi elfi vor inmana copiilor din sala, plicuri speciale cu adresa lui Mos Craciun, pentru a fi trimise din timp catre acesta.

In foyer veti mai putea gasi si standul de vanzare BIMBAM, atat cu noul CD cat si cu alte titluri de succes ale grupului din anii anteriori.

Asculta o melodie de Craciun de pe cd-ul "Craciunul cu BIMBAM.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre