Bebelus nascut prematur, ramas singur pe lume dupa ce mama si intreaga familie au fost rapusi de COVID-19

/ / Modificat: 2020-12-02
Bebelus nascut prematur, ramas singur pe lume dupa ce mama si intreaga familie au fost rapusi de COVID-19

Poveste trista in Rusia, unde un bebelus s-a nascut prematur, cu cateva ore inainte ca mama lui sa fie rapusa de COVID-19.

Svetlana Sorocinskaia, 36 de ani, s-a infectat cu coronavirus dupa ce si-a vizitat tatal la spital, rapus si el de COVID-19.

Bebelusul, care a primit numele Kiril, a ramas singur pe lume dupa ce intreaga sa familie s-a stins in urma infectiei cu coronavirus. La sfarsitul lunii octombrie, Kiril Pincin, de 64 de ani, tatal Svetlanei, a fost internat la un spital din St. Petersburg pentru a fi operat pe inima. Operatia a fost un succes si, desi a fost externat, tatal fetei a murit la 5 noiembrie, la opt zile dupa operatie, din cauza coronavirusului.

”Tatal meu drag, ai fost cel mai bun om din lume, îmi pare rau ca nu ai mai avut zile sa îti cunosti nepotul”, a scris Svetlana, care lucra ca administrator la o clinica dentara, pe contul ei de pe o retea de socializare.

La scurt timp, mama Svetlanei, Vera, in varsta de 62 de ani, s-a imbolnavit si ea pe 2 noiembrie.

”Au lasat-o sa stea pe podea si nu o puteau ajuta, chiar daca abia respira”, a povestit verisoara Svetlanei, Larisa Kacikaeva. Vera Pincina a murit la 12 noiembrie, cu 60% din plamâni afectati

Mama bebelusului nu a vrut sa spuna cine este tatal copilului

La scurt timp si Svetlana a fost diagnosticata pozitiv pentru COVID-19, a fost conectata la aparate si copilul a fost adus pe lume prematur, cu sase saptamâni înainte de termen. Dupa ce a nascut, Svetlana a murit, nu înainte de a le spune doctorilor ca vrea ca baietelul adus pe lume sa poarte numele tatalui ei, Kiril.

Verisoara Svetlanei vrea sa adopte micutul, dar un barbat pe nume M vrea sa demonstreze ca el ar fi tatal si face un test ADN, desi defuncta a povestit ca nu el e tatal. Svetlana a divortat în 2018 si a refuzat sa spuna numele tatalui copilului pâna în ultima clipa, noteaza click.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Copil nascut prematur

Articole recomandate

Citeste si despre