Bebelus declarat mort la nastere, a inceput sa planga in timp ce era dus la cimitir

/ / Modificat: 2023-07-22
Bebelus declarat mort la nastere, a inceput sa planga in timp ce era dus la cimitir

Un tata din Turcia a primit vestea crunta de la maternitate ca bebelusul nascut de sotia lui a murit. Medicii i-au transmis ca bebelusul este mort si sa pregateasca cele cuvenite pentru a-l inmormanta. In drum spre cimitir barbatul a avut parte de un adevarat soc.

Medicii de la Spitalul de Stat Yuregir din orasul Adana, sudul Turciei au eliberat chiar un certificat de deces dupa ce au ajuns la concluzia ca bebelusul, care s-a nascut in luna a cincea de sarcina, era mort.

Totul s-a intamplat dupa ce mama acestuia, Melek Sert, in varsta de 22 de ani, a inceput sa aiba dureri cumplite. Dupa cateva zile starea ei s-a agravat, iar medicii i-au spus ca a suferit un "avort spontan" si ca bebelusul este mort. Tatal, Hasan Sert, a luat apoi bebelusul presupus mort pentru a-l duce la cimitir si a-l inmormanta, dar pe drum, copilul a inceput brusc sa planga. In stare de soc, barbatul s-a intors la spital, unde copilul a ajuns imediat la Terapie Intensiva.

„Copilul meu se lupta pentru viata lui. Pentru ca nu are inca un nume, donatorii pot folosi numele nostru de familie pentru a dona sange”, a declarat tatal.

FOTO: freepik.com

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Bebelus mort

Articole recomandate

Citeste si despre