Bani pentru copiii care au nevoie de ochelari. Cand incep inscrierile

/ / Modificat: 2020-05-18
Bani pentru copiii care au nevoie de ochelari. Cand incep inscrierile

Programului "Clar - pentru copii" prevede acordarea unui sprijin financiar pentru achizitionarea unei perechi de ochelari, a anuntat primarul general al Capitalei, Gabriela Firea. Inscrierile incep luni, 18 mai.

In cadrul proiectului desfasurat de Primaria Capitalei, prin Administratia Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti, este alocata o suma de cel mult 500 de lei pentru fiecare beneficiar îin parte, in vederea confectionarii unei perechi de ochelari de vedere - rame si lentile.

Inscrierile se fac online, pe site-ul dedicat proiectului - http://clar.assmb.ro (la Sectiunea "Inscriere in proiect"). Tot pe site-ul ASSMB se afla lista cu unitatile afiliate proiectului, regulamentul, documente-tip si alte detalii utile pentru inscriere, potrivit Agerpres.

Cine primeste bani

De acest proiect vot beneficia copiii cu varsta de pana la 17 ani cu domiciliul stabil sau viza de resedinta in Bucuresti, obtinuta cu cel putin sase luni inainte de depunerea cererii de aplicare in cadrul proiectului.De asemenea, solicitantii trebuie sa aiba recomandare medicala de la oftalmolog.

"Proiectul se va derula in perioada 2020 - 2021 si are ca obiectiv remedierea problemelor de vedere in randul copiilor, cu impact asupra calitatii vietii, inclusiv beneficii economice prin diminuarea cheltuielilor aferente tratamentelor oftalmologice ulterioare sau bolilor generale asociate," a precizat Gabriela Firea.

Valoarea totala prevazuta pentru proiect este de doua milioane lei.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Bani copii Gabriela firea

Articole recomandate

Citeste si despre